Heksejakt og Paranoia.

 

Jeg sa jo at noen har fått meg på hjernen, i dette innlegget, i dagboken  min, på min egen blogg her inne. Faktisk det 1 innlegget jeg skrev.

Jeg visste jo at jeg mest sannsynlig, ble bedt av heksene, om og slette bloggen min. Det fikk jeg i går, dagen etter oppstart av bloggen min. Noe som ikke kom som en overraskelse. De beskylder meg for og starte krangling på min blogg. Så ser jeg at her inne er det meget rolig. DE vet jo jaggu ikke hva innleggene handler om, de leser jo bare OVERSKRIFTEN. hehehe.

GAMLE KAMPHØNER, ble helt paranoia på kommentarfeltet mitt, og prøvde og starte 3 verdenskrig i krangel IGJEN. 

Det godtar jeg self ikke.

NÅ , er jeg godt forberedt på de kranglete menneskene. 

 

Dere som har fulgt meg litt før når jeg elsket og blogge her inne, så jo jeg forsvant nesten i 2 år. Det hadde nok lite med heksejakten av meg. Jeg testet en annen plattform, og likte meg der. Jeg liker meg der fortsatt, ikke missforstå.

Noen liker og KUN lese overskriften. og klarer og få det til noe helt ANNET, en innlegget handler om. Da fikk jeg meg en god latter. Det sier jo alt om hvor paranoia mange mennesker er. MAN MÅ LESE ALT vettu.

Så HEKSEJAKTEN på meg, er i FULL GANG IGJEN. 

Det ser dere også på sidevisningene, som skjøt i været i går.

For de sier de MISSLIKER MEG, men hahaha. 

NOT, de hadde savnet meg noe jævlig her inne på denne portalen

Det hadde vært ALT for kjedelig for dem, må man forstå.

Jeg har ihvertfall skjønt det, etter 2 dager på bloggen min, her inne.

 

 

2 kommentarer

Det er mange typer hobbies som gir positiv energi. Fiske, f.eks. Man har dette bra agnet. Når man ser fisken bite på agnet og sluker både det, kroken, søkket og hele snøret med. Det er til å le av, og en god latter forlenger jo livet.

:)

Ja, glupskheten den kan ta mye.
Hobbier finnes det mange av. Hester. De kan være flotte dyr, så lenge de behandles med respekt. Da får man ikke et hardt spark bakfra.

Skriv en ny kommentar